Allmän info

19.3.2020

ÅRSMÖTET INHIBERAT!

***

OBS! På grund av coronavirus-läget och myndigheternas instruktioner inhiberas årsmötet. Nytt datum publiceras senare!

***

Maxmo Sportklubb r.f. håller årsmöte söndagen 29.3 kl 18 på idrottsgården. Stadgeenliga ärenden.

Alla med!

28.2.2019

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE!

Maxmo Sportklubb r.f. håller årsmöte söndagen 17.3 kl 18 på idrottsgården. Stadgeenliga ärenden.

Nya styrelsemedlemmar behövs, så alla med!

30.6.2018

Västerö Trail Run 2018

Maxmo Sportklubb r.f. bjuder in till

Västerö Trail Run

Lördagen 4 augusti, kl. 11

En träningslopp i vacker miljö längs Västerö vandringsled som erbjuder omväxlande skärgårdsnatur med gammelskogar och havsvikar. Banan är ca 8 km. Deltagarna får saft och bulle vid målgång.

Klasser:

Dam / Herr med tidtagning

Utan tidtagning

Deltagaravgift:

Förhandsanmälan 10 €

Efteranmälan på plats 15 €

Betalning på plats, gärna jämna pengar med!

Start/parkering: I närheten av Equity-parkeringen.

Resultaten hittas HÄR.

28.2.2018

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE!

Maxmo Sportklubb r.f. håller årsmöte söndagen 18.3 kl 18 på idrottsgården. Stadgeenliga ärenden.

Nya styrelsemedlemmar behövs, så alla med!

7.5.2017

40-års jubileum

Maxmo Sportklubb bjuder in sina medlemmar att fira klubbens 40-års jubileum med en familjedag vid idrottsgården/sportplan lördagen 27.5 kl 13-16 (drop-in).

På programmet lekfulla tävlingar, glimtar från klubbens historia och servering av lättare förtäring. För serveringens skull önskar vi att ni anmäler er antingen genom att klicka "Kommer" på vår Facebook-sida, lämna en kommentar eller skicka sms till 044-9988495. Varmt välkomna, både vuxna och barn!

9.4.2017

MSK medlemsbrev 2017

Innevarande år firar Maxmo Sportklubb sitt 40:e verksamhetsår och verksamheten drivs vidare i sportslig anda.

Vi hoppas att du vill stödja vår verksamhet och bidra till att vi även i fortsättningen kan ordna olika idrottsverksamheter för våra barn, ungdomar och motionärer.

Läs vidare i vårt medlemsbrev HÄR.

7.3.2017

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE!

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna på årsmöte söndagen den 19.3 kl.18.00 vid idrottsgården.
Stadgeenliga ärenden.

Servering