Gymsektionens medlemmar: Andreas Majabacka, Henrik Kargus, Erika Sundsten, Louise Majabacka och Mikael Kock.

Gymsektionens verksamhetsplan 2019

Maxmo Sportklubb kommer att fortsätta i samma anda med gymverksamheten. Detta innebär att försöka locka nya medlemmar, hålla maskiner och utrustning i skick, införskaffa ny kvalitativ utrustning i mån om möjligt och i enlighet med medlemmars önskemål för att gymmet skall förbli attraktivt för användarna.

Damernas kväll

Det har varit självklart redan från gymprojektets start att våra damer skulle tilldelas en egen kväll i veckan.

Tisdagar kl 19-21 kommer alltså också i fortsättningen att gå under nämda tema-namn då endast damerna (i alla åldrar) tar gymmet i besittning för att tillsammans svettas i trevlig samvaro.